image

تور مجارستان اتریش سوئیس فرانسه-08 آبان

9 شب و 10 روز هوایی - ایران ایر
آبان 1398 1750 یورو + هزینه پرواز
رزرو آنلاین تور

توضیحات تور

هزینه نوزاد : 330 یورو + هزینه پرواز
ارئه ضمانت نامه بانکی بازگشت از سفر برای تمامی مسافرین الزامی است.
عوارض خروج از کشور، هزینه ترجمه مدارک و صندوق سفارت به عهده مسافرین است.
دریافت 50% از کل هزینه تور حین ثبت نام و مابقی هزینه ها بعد از صدور ویزا اخذ می شود.
درصورت عدم صدور روادید از طرف سفارت مربوطه ، هزینه ترجمه مدارک از مبالغ پرداختی کسر و مابقی مسترد می گردد .
مسئولیت کنترل گذرنامه از جهت هرگونه ممنوعیت خروج از کشور به عهده مسافر می باشد .

خدمات تور

اقامت در هتل های چهار ستاره با صبحانه در مرکز شهر
پرواز مستقیم بین المللی رفت و برگشت
چهار گشت کامل شهری
راهنمای فارسی زبان برای تمام مدت سفر
اتوبوس اختصاصی مدرن برای تمامی گشت ها
اخذ ویزای شینگن
بیمه مسافرتی

مدارک مورد نیاز

اصل پاسپورت با اعتبار حداقل 6 ماه بعد از تاریخ انتضای ویزای درخواست شده
2 قطعه عکی 3.5*4.5 رنگی زمینه سفید
اصل کارت ملی
مدارک شغلی (جواز کسب - پروانه کاری - برای کارمندان گواهی اشتغال به کار با تاریخ شروع خدمت و اعتبار قرارداد کاری - سمت کاری - میزان حقوق و تاریخ مرخصب به همراه یک نسخه از روزنامه رسمی شرکت - فیش حقوقی سه ماهه و در صورت وجود ارائه لیست بیمه)
محصلین گواهی اشتغال به تحصیل
گردش 3 ماه حساب بانکی و نامه تمکن مالی به زبان لاتین
اصل شناسنامه و سند ملکی (در صورت وجود)

برنامه سفر

3شب بوداپست + گشت در وین + 3شب زوریخ + 3 شب پاریس
روز اول : پرواز از تهران به وین و گشت شهری وین
روز دوم : گشت تمام روز بوداپست
روز سوم : روز آزاد
روز چهارم : پرواز از بوداپست به زوریخ
روز پنجم : گشت تمام روز در زوریخ
روز ششم : روز آزاد
روز هفتم : پرواز از زوریخ به پاریس
روز هشتم : گشت تمام روز در پاریس
روز نهم : روز آزاد
روز دهم : پرواز از پاریس به تهران

لیست قیمت تور مجارستان اتریش سوئیس فرانسه-08 آبان

نام هتل ۲ تخته (هر نفر) ۱ تخته (هر نفر) کودک با تخت کودک بدون تخت
1850 یورو + هزینه پرواز2430 یورو + هزینه پرواز1400 یورو + هزینه پرواز1400 یورو + هزینه پرواز
3 شب بوداپست + 3 شب زوریخ + 3 شب پاریس

مطالب مرتبط

ویزای کره جنوبی

مدارک مورد نیاز جهت صدور ویزای توریستی کره جنوبی   1-اصل گذرنامه با حداقل 7 ماه اعتبار 2-فرم درخواست ویزا 3-دو قطعه عکس رنگی (تمام رخ، با زمینه سفید، بدون ...

سپتامبر 18, 2019 ادامه مطلب

دیدگاه های شما

ثبت دیدگاه شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

مشاوره رایگان سفر