ویزای انگلستان

3 ماه پیش

نگاهی به کشور انگلستان
پایتخت انگلیس، می‌تواند از رویایی‌ترین تجربه‌ی شما در طول عمرتان باشد. قبل از سفر، لندن پایتخت انگلستان، در کنار رودخانه‌ی تیمز قرار دارد و قدمت آن به دو هزار سال پیش می‌رسد. لندن، یکی از پربازدیدترین شهرهای دنیا، برای هر سن و سلیقه‌ای، جاذبه‌ای دارد از فرهنگ و هنر و تاریخ گرفته تا غذا و تفریحات مدرن. لندن، علاوه بر جاذبه‌های تاریخی، جاذبه‌های مدرن هم دارد. هر آنچه که فکر کنید از بناهای نمادین تا رستوران‌های بین‌المللی، مراکز خرید بزرگ، پارک‌های دیدنی و شهربازی‌های جذاب در این شهر دوست‌داشتنی پیدا می‌شود. شاهکارهای معماری قدیمی، محله‌های تاریخی و منطقه‌های سرسبز و دیدنی تنها گوشه‌ای از جذابیت‌های لندن است.

مراحل درخواست ویزای توریستی انگلستان:
ابتدا باید درخواست مبنی بر صدور ویزای توریستی انگلستان، با تکمیل فرم تقاضای ویزا به صورت آنلاین انجام گیرد. بعد از تکمیل و ارسال فرم، سفارت وقت تعیین می کند و از طریق ایمیل از آن مطلع مشوید.

انواع ویزای انگلستان
ویزای توریستی یا گردشگری
ویزای تحصیلی
ویزای کار
ویزای شهروندی انگلیس
اخذ ویزا از طریق ازدواج

چه ویزایی برا شما مناسب است؟
افرادی که برای تفریح و بازدید از جاذبه های انگلستان سفر می کنند،باید برای ویزای توریستی انگلستان اقدام کنند. مسافرانی که برای اولین بار برای ویزای انگلستان اقدام میکنند بهتر است برای ویزای 6 ماهه این کشور درخواست دهند. اما افرادی که طی ده سال اخیر ویزای 6 ماهه این کشور را دریافت کرده اند بهتر است برای ویزای 2 ساله و کسانی که پیشتر ویزای 2 ساله انگلیس را دریافت کرده اند می توانند برای ویزای 5 ساله اقدام کنند.نکته ای که باید بدانید این است که ویزای توریستی انگلستان به صورت چند بار ورود صادر می شود یعنی مسافر در طول مدت اقامت خود در کشور انگلستان می تواند تا زمانی که ویزایش معتبر است به این کشوررفت و آمد کند.

ریجکت ویزای انگلیس
با توجه به سخت گیری سفارت انگلستان برای اعطای ویزا به ایرانین، ممکن است پس از درخواست، نامه ای مبنی بر ریجکتی ویزای انگلیس خود دریافت کنید.دلایل زیر ممکن است علت ریجکت شدن شما باشد:

1.فریب افسران ،دادن مدارک جعلی و غیر واقعی به سفارت انگلستان
2.حبس بیش از ۴ سال و یا بیشتر
3.عدم ارائه مدارک سوء پیشینه به سفارت انگلستان
4.منابع مالی و یا بودجه ناکافی
5.متقاضی در سفر قبلی خود به انگلستان، بیشتر از حد تعیین شده اقامت داشته باشند
6.عدم پیروی از مراحل تعیین شده برای ویزای انگلستان مانند تحویل مدارک، انگشت نگاری، پرداخت هزینه ها و یا پیکاپ
7.عدم وجود پاسپورت معتبر و یا سند مسافرتی
8.عدم تعیین هدف از سفر به انگلستان
9.مغایرت نوع ویزای انتخابی شما با هدفتان

خدمات توریستی انگلستان

هزینه مشاوره تکمیل مدارک و اخذ ویزای انگلیس برای هر نفر 1100 پوند می باشد.

 

خدماتی که خسروان سیر برای تعیین وقت سفارت، اخذ ویزا و تور انگلستان ارائه می‌دهد:

 

 

وقت سفارت مدارک لازم
نرخ
ویزای 6 ماهه اسکن صفحه اول پاسپورت + فرم ثبت نام 280 دلار
ویزای 2 ساله اسکن صفحه اول پاسپورت + فرم ثبت نام 630 دلار
ویزای 5 ساله اسکن صفحه اول پاسپورت + فرم ثبت نام 1100 دلار
ویزای 10 ساله اسکن صفحه اول پاسپورت + فرم ثبت نام 1320 دلار

 

ویزای تضمینی انگلیس مدارک لازم
نرخ
ویزای 6 ماهه مدارک شغلی معتبر+مدارک مالی+سند ملکی 3.500 پوند + 180 دلار
ویزای 2 ساله  مدارک شغلی معتبر+مدارک مالی+سند ملکی 7.000 پوند + 650 دلار
ویزای 5 ساله  مدارک شغلی معتبر+مدارک مالی+سند ملکی 12.000 پوند + 1000 دلار
ویزای 10 ساله  مدارک شغلی معتبر+مدارک مالی+سند ملکی 24.000 پوند+ 1.300 دلار

ویزای انگلستان
شماره تماس: 75135 (021)
پشتیبانی 24 ساعته: 09059690056

درباره سفارت انگلستان
اطلاعات زیر شامل فرم سفارت انگلستان ، مدارک مورد نیاز سفارت انگلستان و آدرس سفارت انگلستان است و برای اخذ ویزای انگلستان به شما کمک می‌کند، در صورت نیاز به هر گونه سوال با ما تماس بگیرید.

مدارک مورد نیاز ویزای انگلستان
شما می‌توانید چک لیست مدارک مورد نیاز برای اخذ ویزای انگلستان را از طریق لینک زیر دریافت کنید.
دریافت چک لیست

فرم سفارت انگلستان
پس از دریافت وقت سفارت و تکمیل فرم مربوطه میتوانید با دردست داشتن آن به سفارت مراجعه کنید.
دریافت فرم درخواست ویزا

0
نویسنده مطلب مریم تهرانی

دیدگاه شما

بدون دیدگاه

WhatsApp chat