ویزای توریستی کانادا

1 ماه پیش

در این نوشته سوالات کلیدی در مورد ویزای توریستی کانادا را بررسی خواهیم کرد. در ابتدا با مهم ترین سوال شروع میکنیم :

چرا ویزای کانادا؟
با داشتن ویزای کانادا، شما می‌توانید به مدت ۵ سال به دفعات به کانادا سفر کنید و هر بار به مدت ۶ ماه در خاک کشور کانادا اقامت داشته باشید.

Small Flag of Canada on a Map Background with Selective Focus.

اعتبار بالای ویزای کانادا
با داشتن ویزای کانادا در پاسپورت خود، پروسه دریافت ویزای کشورهای اروپایی و استرالیا برای شما بسیار آسان‌تر خواهد شد.

انواع ویزای کانادا
ویزای کانادا به دو دسته ی کلی “ویزای موقت” و “ویزای اقامت دائم” تقسیم می شود.

ویزای موقت کانادا به نوعی از ویزای این کشور گفته می‌شود که فرد طی زمانی مشخص و محدود اجازه ورود به خاک کانادا را خواهد داشت.

ویزای موقت کانادا خود به سه دسته تقسیم می شود:
ویزای توریستی کانادا
ویزای تحصیلی کانادا
ویزای همراه کانادا
ویزای توریستی کانادا

اولین سوالی که ایجاد می شود این است که به چه دلایلی باید برای ویزای توریستی اقدام کرد؟
اگر هدف‌تان بازدید از جاذبه‌های این کشور است یا برای شرکت در کنفرانس‌ها یا همایش‌ها، دیدن دوستان، آشنایان و اعضای خانواده یا ملاقات‌های کاری به کانادا می‌روید، باید برای دریافت ویزای توریستی کانادا اقدام کنید.

انواع ویزای توریستی کانادا
ویزای توریستی کانادا به سه دسته تقسیم‌بندی می‌شود:
ویزای ‌سینگل کانادا یا یک ‌بار ورود
ویزای مولتیپل کانادا یا چند بار ورود
سوپر ویزای کانادا

ویزای سینگل کانادا
با ویزای سینگل کانادا اجازه دارید تنها یک بار در مدت مشخص شده وارد خاک کانادا شده و تا پایان اعتبار ویزای‌تان در این کشور اقامت کنید. با خروج از کانادا ویزای شما بی اعتبار می‌شود، حتی اگر تاریخ پایان اعتبار آن فرا نرسیده باشد. بنابراین برای ورود به خاک کانادا باید دوباره درخواست ویزا کنید، مگر اینکه مستقیما به ایالات متحده یا سنت پیر و میکلون سفر کرده باشید.

ویزای مولتیپل کانادا
دارندگان ویزای مولتی کانادا قادر خواهند بود تا زمان اعتبار ویزای خود (اعتبار ویزای مولتی کانادا تا زمان اعتبار پاسپورت است) در هر زمان و بدون محدودیت وارد خاک کانادا شوند و هر بار تا مدت ۶ ماه در این کشور اقامت داشته باشند. بعد از گذشت ۶ ماه کافی است یک بار ولو به مدت ۶ ساعت از کانادا خارج شوند و مجددا به این کشور بازگردند تا اقامت آنها در کانادا برای ۶ ماه دیگر بلامانع باشد
کافی است برای افزایش این مدت اقامت درخواست بدهید؛ درصورت قانع‌کننده بودن شرایط‌تان با درخواست شما موافقت خواهد شد.
از آنجایی که مدت اعتبار پاسپورت یا گذرنامه ایرانی ۵ سال است این ویزا به عنوان ویزای ۵ ساله کانادا نیز شهرت یافته است.

سوپر ویزای کانادا
سوپر ویزای کانادا یکی دیگر از انواع ویزای توریستی برای کسانی ا‌ست که فرزندان یا نوه‌هایشان شهروند کانادا هستند یا اقامت دائم کانادا را دارند. مدت اعتبار این ویزا ۱۰ ساله است، اما با توجه به اینکه پاسپورت‌های ایرانی ۵ سال اعتبار دارند، این ویزا نیز با اعتبار ۵ ساله صادر می‌شود. با سوپر ویزای کانادا اجازه دارید در هر بار ورود به کانادا تا ۲ سال متوالی در این کشور اقامت کنید.
برای دریافت سوپر ویزا، دعوت‌نامهٔ رسمی فرزند یا نوهٔ بالای ۱۸ سال درخواست‌کننده ضروری است. همچنین فرد دعوت‌کننده باید ثابت کند که از عهدهٔ هزینه‌های دعوت‌شونده در طول مدت اقامت برمی‌آید؛ بدین منظور حقوق ماهانهٔ او باید حدود ۲۵ هزار دلار کانادا بوده و مدارک اقامت و برگه‌های ارزشیابی شرایط مالی و مالیاتی‌اش ضمیمهٔ پرونده درخواست ویزای متقاضی گردد.
البته رقم حقوق ماهیانه برای خانواده‌های دو یا چندنفره بیشتر خواهد بود؛ بنابراین تعداد اعضای خانواده باید در دعوت‌نامه ذکر شود. همچنین برای تأمین شرط درآمد، امکان کمک‌گرفتن از همسر نیز وجود دارد. بدین منظور وی باید دعوت‌نامه‌ جداگانه‌ای ارسال کند.


روش اقدام برای ویزای توریستی کانادا
می‌توان به دو روش اقدام کرد:
الف ) ‌ثبت نام آنلاین
ب ) مراجعه حضوری به سفارت کانادا

به دلیل بسته بودن سفارت کانادا متقاضیان دریافت ویزا کانادا می‌بایست برای انگشت‌ نگاری و یا بیومتریک ویزای کانادا به یکی از کشورهای اطراف ایران مراجعه کنند.
در حال حاضر بهترین روش برای درخواست ویزای این کشور، ثبت نام آنلاین ویزا کانادا است.

دلایل ریجکت شدن درخواست ویزا
افسر پرونده اگر قانع نشود درخواست دهنده به کشور مبدا بازمیگردد , با درخواست ویزا موافقت نمیکند.این دلایل شامل :
عدم برخورداری از سوابق سفر مناسب
داشتن اقوام و بستگان زیاد در کانادا و فقدان روابط خویشاوندی در کشور مبدا
قانع‌کننده نبودن دلایل سفر
عدم اشتغال یا وضعیت شغلی نامناسب در کشور مبدا
عدم تمکن مالی متقاضی
داشتن سوپیشینه
کامل نبودن مدارک مالی مرتبط با دعوت‌کننده
ارائه اطلاعات نادرست به افسر پرونده

نحوه اعتراض به رد درخواست ویزای کانادا
در بسیاری از مواردی که درخواست ویزای کانادا برای بار اول رد شده باشد، امیدواری بسیاری وجود خواهد داشت تا با ارسال نامه‌ای رسمی و فنی نسبت به بازنگری مجدد پرونده و در نهایت پذیرش درخواست ویزای کانادا موافقت شود. البته این اعتراض هم از منظر فرم و هم از نظر محتوا ضوابطی دارد که می‌بایست به دقت رعایت شوند، در غیر این صورت سفارت کانادا به اعتراض رسیدگی نخواهد کرد.

نخستین گام در اعتراض به ریجکت ویزا کانادا، بررسی دلیل و یا دلایل رد شدن درخواست است. این عوامل در قالب نامه‌ای رسمی موسوم به نامه ریجکتی به اطلاع متقاضی می‌رسد. پس از مطالعه نامه ریجکتی ویزای کانادا و بررسی دلایل آن در شرایطی دلایل عنوان شده در این نامه با مدارک متقاضی مغایرت داشته باشد، می توان به رد شدن ویزا کانادا اعتراض کرد.


سوالات رایج

چه مقدار صدور ویزای کانادا زمان میبرد؟
سفارت کانادا بازه زمانی مشخصی را برای بررسی پرونده‌های درخواست ویزا اعلام نکرده است.

نوع شغل متقاضی، هدف از سفر به کانادا، سن متقاضی و… از جمله مهم‌ترین عواملی هستند که بر روی زمان بررسی پرونده شما تاثیر می‌گذارند

آیا داشتن ویزا به منزلهٔ اجازهٔ ورود به کاناداست؟
خیر.به‌معنی اجازهٔ ورود قطعی به کانادا نیست. در هنگام ورود،افسر مرزی درباره صدور اجازه ورود شما تصمیم می‌گیرد. اگر افسر مرزی نتیجه بگیرد که قصد ندارید پس از پایان مدت ویزا، کشور را ترک کنید به شما اجازهٔ ورود نخواهد داد.

ایا میتوان ویزای توریستی را به ویزای تحصیلی تبدیل کرد؟
یکی از روش‌های ادامهٔ اقامت قانونی در کانادا دریافت ویزای تحصیلی کانادا است.

به‌طور کلی برای دریافت ویزای تحصیلی فرد باید خارج از خاک کانادا، درخواست خود را اعلام کند. اما داراندگان ویزای اقامت موقت با اعتبار دست‌کم ۶ ماهه و اعضای خانواده‌شان می‌توانند از داخل کانادا درخواست خود را ثبت کنند

آیا فرزندان فرد بازدید کننده کانادا اجازه تحصیل در کانادا را دارند؟
خیر. باید برای فرزندتان درخواست ویزای تحصیلی داده شود.

ایا کانادا هزینه های درمانی گردشگران را تامین می کند؟
خیر.بنابراین بهتر است پیش از سفر، برای خرید بیمهٔ سفر با پوشش‌های مناسب پزشکی اقدام کنید.

خدماتی که خسروان سیر به صورت اختصاصی به شما ارائه میدهد :

رزرو بلیط هواپیما و هتل
با توجه به تاریخ سفر شما، بلیط هواپیما و هتل شما در کانادا رزرو می‌شود.

مشاوره تخصصی
مشاوران ما بهترین راهکارها را برای ویزای شما به شما ارائه می‌دهند.

صدور دعوتنامه معتبر از کانادا
ما می‌توانیم از آژانس‌های مسافرتی کانادایی برای شما اقدام به اخذ دعوتنامه کنیم.

پیکاپ پاسپورت
بعد از اخذ ویزای کانادا، ما برای پیکاپ پاسپورت شما اقدام می‌کنیم.

تور جهت انگشت‌نگاری کانادا
در صورتی که برای انجام انگشت‌نگاری نیاز به تور داشتید، با ما تماس بگیرید.

پرداخت آنلاین سفارت
در صورتی که شما نیاز به پرداخت هزینه وقت سفارت کانادای خود دارید، با ما تماس بگیرید.

چک لیست مدارک مورد نیاز ویزای کانادا
برای مشاهده کلیک کنید.

هزینه ی درخواست ویزا

ثبت نام عادی ویزای کانادا :
خدمات چیدمان مدارک , ساخت اکانت , پرداخت سفارت
385$ برای هر نفر

0
نویسنده مطلب مریم تهرانی

دیدگاه شما

بدون دیدگاه

مشاوره رایگان سفر