ویزای کره جنوبی

4 هفته پیش

مدارک مورد نیاز جهت صدور ویزای توریستی کره جنوبی

 

1-اصل گذرنامه با حداقل 7 ماه اعتبار
2-فرم درخواست ویزا
3-دو قطعه عکس رنگی (تمام رخ، با زمینه سفید، بدون عینک، بدون لبخند و جدید)
4-ترجمه شناسنامه و کارت ملی
5-مدارک شغلی ( شامل روزنامه رسمی یا گواهی اشتغال به کار یا جواز کسب با ترجمه انگلیسی )
6-مدارک مالی ( شامل نامه تمکن حساب بانکی و گردش حساب در صورت نیاز )
7-ارائه برنامه سفر دقیق ( شامل رزرو بلیط رفت و برگشت ، رزرو هتل معتبر برای ارائه به سفارت که توسط شرکت خسروان سیر قابل انجام است )
8-ارائه ویزاهای معتبر قبلی ( شامل ویزای شنگن ، ویزای کانادا ، ویزای انگلیس ، ویزای استرالیا و . . . )
9-ارائه ضمانت نامه بازگشت از سفر در وجه شرکت خسروان سیر ( مبلغ ضمانت نامه بسته به مدارک مسافر متغییر است.)
*ممکن است بسته به شرایط مسافر ، به درخواست سفارت علاوه بر مدارک فوق ، مدارک دیگری هم درخواست شود.

 

نکات مهم درباره ویزای توریستی کره جنوبی

1-برای اخذ ویزای کره جنوبی نیازی به حضور مسافر در سفارت نیست .
2-ویزای یک ماهه توریستی ، سه ماه اعتبار دارد.
3-شما با ویزای توریستی 1 ماهه ، 1 بار اجازه ورود به کره جنوبی را دارید .
4-مدت زمان اخذ ویزا 7 تا 10 روز کاری می باشد.
5-هنگام ورود به کره ارائه واچر هتل قطعی الزامی است.

 

*نمونه ویزای اخذ شده توسط شرکت خسروان سیر*

 

هزینه صدور ویزای توریستی کره جنوبی

شرکت خسروان سیر ایرانیان به عنوان نماینده رسمی سفارت کره جنوبی در تهران ، امکان اخذ ویزا را به صورت مستقیم برای شما فراهم کرده است .
هزینه صدور ویزا برای هر نفر 250 دلار می باشد .

 

 

آدرس سفارت کره جنوبی در ایران

ميدان ونک، خيابان شيخ بهائی شمالی، کوچه دانشور غربی، شماره 2
روزهای کاری: یکشنبه الی پنجشنبه (بجز تعطیلات رسمی ایرانی)
ساعت پذیرش متقاضیان ویزا: 08:00 الی 12:00 صبح و 13:00 الی 15:00 بعدازظهر
تلفن : 4-88054900-021
فکس : 88054899-021
صندوق پستی : 3581-11155

0
نویسنده مطلب soroush sohrabi

دیدگاه شما

بدون دیدگاه

مشاوره رایگان سفر