شرکت خسروان سیر ایرانیان به عنوان نماینده رسمی سفارت کره جنوبی ، میتواند در زمینه اخذ ویزای توریستی و نمایشگاهی همراه شما باشد . در صورت تمایل میتوانید از صفحه برنامه نمایشگاه های کره جنوبی نیز دیدن فرمائید .

زمان مورد نیاز برای اخذ ویزای توریستی کره جنوبی حدود ۷ روز کاری  بوده ، و این ویزا تا سه ماه اعتبار دارد . با ویزای فوق ، پس از ورود شما میتوانید تا یک ماه در این کشور اقامت داشته باشید .

 

** رزرو قطعی حداقل ۳ شب هتل و بلیط رفت و برگشت الزامی است **


اعتبار ۳ ماهه – مدت اقامت ۳۰ روزه ==>  ۲۵۰ دلار